четвъртък, август 11

Как да добавите подпис или реклами след публикуване на съдържание в WordPress

0
33
How to add signature or ads after post content in WordPress


Искате ли да добавите подпис или реклама след съдържанието на публикацията в блога си в WordPress? По подразбиране WordPress не предлага лесен начин за показване на подпис или реклами след съдържание на публикация. В тази статия ще ви покажем как лесно да добавяте подписани реклами след публикуване на съдържание в WordPress.

Видео урок

https://www./watch?v=zqvql0prxPI

Абонирайте се за UpScale

Ако видеото не ви харесва или имате нужда от повече инструкции, продължете да четете.

Метод 1: Показване на реклами след публикуване на съдържание с помощта на плъгин

Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате и активирате приставката Insert Post Ads. За повече подробности вижте нашето ръководство стъпка по стъпка как да инсталирате плъгин за WordPress.

При активиране трябва да посетите Публикуване на реклами » Настройки страница, за да конфигурирате настройките на приставката.

Вмъкване на настройки за публикуване на реклами

На страницата с настройки трябва да изберете къде искате да активирате публикувани реклами. Можете да го активирате за публикации, страници и персонализирани типове публикации.

Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване на настройките, за да съхраните промените си.

След това трябва да отидете на Публикуване на обяви » Добавяне на нова за да създадете своя подпис или реклама.

След публикуване на реклама

Просто посочете заглавие за този конкретен подпис или след публикация на рекламата. В полето по-долу поставете своя рекламен код, подпис или всеки HTML или текст, който искате да покажете.

След това трябва да изберете „След съдържание“ до опцията „Показване на рекламата“. Трябва също да въведете 1 в полето до него.

Не забравяйте да кликнете върху бутона за публикуване, за да направите рекламата си достъпна на уебсайта си.

Това е всичко, вашата след публикация реклама или подпис вече е на живо на вашия уебсайт. Можете да посетите публикация или страница на вашия сайт, за да я видите в действие.

Визуализация на рекламата с подпис

Метод 2: Ръчно добавяне на подписани реклами след публикуване на съдържание

Този метод изисква да добавите код към вашите WordPress файлове. Ако не сте правили това преди, моля, разгледайте нашето ръководство за начинаещи за добавяне на код в WordPress.

Първо трябва да добавите този код към файла functions.php на вашата тема или към приставка, специфична за сайта.// Add signature or ad after post content

function wpb_after_post_content($content){
if (is_single()) {	
	$content .= 'Your signature or ad code goes here';
}
	return $content;
}
add_filter( "the_content", "wpb_after_post_content" );


Не забравяйте да замените стойността на $content с вашия рекламен код, изображение или подпис, които искате да покажете.

Вече можете да посетите уебсайта си, за да видите своята подписна реклама в действие.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да добавите подпис и реклами след публикувано съдържание в WordPress. Може също да искате да видите нашето ръководство за най-добрите плъгини и решения за управление на реклами за WordPress.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.