четвъртък, август 11

Как да премахнете ефекта на разклащане при влизане в WordPress (актуализиран)

0
31
How to Remove the Login Shake Effect in WordPress (Updated)


Искате ли да премахнете ефекта на разклащане при влизане в WordPress?

Когато въведете грешно потребителско име или парола при влизане в WordPress, полето за вход се разклаща, когато се покаже съобщението за грешка. Някои потребители намират ефекта на разклащане за разсейващ.

В тази статия ще ви покажем как да премахнете ефекта на разклащане при влизане в WordPress.

Какво представлява ефектът на разклащане при влизане в WordPress?

Ако направите грешка, когато се опитвате да влезете във вашия уебсайт на WordPress, полето за вход ще се разклати и ще се покаже съобщение за грешка, което ви уведомява, че въведеното от вас потребителско име или парола са неправилни.

Полето за вход ще се разклати и ще се покаже съобщение за грешка

Това е предназначено да предупреди потребителя, така че да забележат, че влизането е неуспешно. Въпреки това, някои потребители може да го сметнат за досадно или непрофесионално, или да искат да намалят ненужните анимационни скриптове на уебсайта си.

Премахването на ефекта на разклащане при влизане е решение въз основа на личните предпочитания. Според нас това помага да се привлече вниманието на потребителите и да се уведоми, че има грешка при влизане. На нашите сайтове ние не премахваме ефекта на разклащане при влизане.

Като се има предвид това, нека да разгледаме как да премахнем ефекта на разклащане при влизане в WordPress

Как да премахнете ефекта на разклащане при влизане в WordPress

Функцията за разклащане при влизане се добавя с JavaScript файл, който WordPress включва към всяка страница за вход. Всичко, което трябва да направим, за да деактивираме ефекта, е да премахнем JavaScript.

Това означава, че трябва да добавите код към вашите файлове с теми. Ако това е първият ви път, когато добавяте код към вашите WordPress файлове, тогава трябва да разгледате нашето ръководство за начинаещи как да копирате и поставяте фрагменти от код в WordPress.

Просто добавете следния код към файла functions.php на вашата тема или специфичен за сайта плъгин:

function wpb_remove_loginshake() {
    remove_action('login_footer', 'wp_shake_js', 12);
}
add_action('login_footer', 'wpb_remove_loginshake');
Добавете този кодов фрагмент

След като запазите файла или активирате фрагмента, ефектът на разклащане при влизане ще бъде деактивиран.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да премахнете ефекта на разклащане при влизане в WordPress. Може също да искате да научите как да ускорите работата си в WordPress или да разгледате нашия списък с 50-те най-често срещани грешки в WordPress и как да ги поправите.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.