четвъртък, август 11

Как да прилагате автоматично купони в WooCommerce с помощта на URL адреси на купони

0
21
Auto applying coupon URLs in WooCommerce


Искате ли да дадете на клиентите си на WooCommerce специална връзка, която автоматично прилага купон за тях?

Обикновено потребителите трябва да добавят своя код на купон, преди да напуснат. Въпреки това, URL адресите на купони улесняват автоматичното прилагане на купони и правят още по-бързо завършването на покупката на потребителите.

В тази статия ще ви покажем как да прилагате автоматично купони в WooCommerce, като използвате URL адреси на купони.

Защо да използвате URL адресите на купони в WooCommerce?

Връзките с купони могат да бъдат чудесен начин да увеличите продажбите във вашия онлайн магазин, защото са бързи и лесни за използване от клиентите ви.

Клиентите не трябва да записват или помнят код, който да поставят при плащане. Можете да изпратите отстъпката чрез вашия имейл бюлетин или в съобщение в социалните медии и всичко, което клиентите трябва да направят, е да щракнат върху връзката, за да поискат купона.

Собствениците на интелигентен бизнес използват URL адреси на купони, за да увеличат продажбите по време на сезонни празници, като например за Черен петък. Това означава, че купонът е бърз и лесен за използване от клиентите ви, когато вероятно получават много имейли с купони.

Друг чудесен момент за използване на URL адреси на купони е флаш разпродажба в социалните медии. Отново, купонът е лесен за използване от клиентите ви, плюс само даването на URL адреса (не кода на купона) означава, че можете да запазите съобщението си кратко.

Създаване на връзка с купон за WooCommerce

Най-добрият начин за създаване на връзки с купони в WooCommerce е като използвате разширените купони. Това е най-добрият плъгин за код на купони на WordPress на пазара и ви позволява лесно да създавате и управлявате купони във вашия магазин за електронна търговия.

Първо, трябва да инсталирате и активирате приставката Advanced Coupons. Ако не сте сигурни как, нашето ръководство стъпка по стъпка как да инсталирате плъгин за WordPress ще ви преведе през процеса.

След това можете да отидете на WooCommerce » Купони за да създадете своя купонна връзка. Щракнете върху „Създаване на първия си купон“ или „Добавяне на купон“, за да създадете нов талон.

Създайте нов талон с помощта на приставката Advanced Coupons

В горната част на страницата въведете избрания от вас код на талон и (по избор) описание.

Добавяне на кода за вашия купон в Разширени купони

След това ще трябва да въведете данните за купона в секцията „Данни за купона“. Започнете с „Общи“, където можете да зададете отстъпката.

За нашия пример ще използваме „Фиксирана отстъпка за количката“ за типа отстъпка. Ще дадем на клиента отстъпка от 25%.

Създаване на купон за отстъпка от 25%.

Ако желаете, можете да зададете конкретни ограничения за вашия талон в разделите „Ограничение за използване“ и „Ограничения за използване“. Например, може да искате да зададете ограничение за използване, така че купонът да може да се използва само веднъж на потребител.

Задаване на ограничение за използване с помощта на разширени купони

Можете също да планирате купони с начална и крайна дата. Това е полезно, ако искате да го настроите за използване в бъдеще или ако искате автоматично да прекратите промоцията си в определен момент.

Задаване на начална и крайна дата за вашия талон в Разширени купони

След това щракнете върху раздела „URL купони“. Тук можете да въведете данните за вашия купон.

Въвеждане на подробностите за вашия купон за автоматично прилагане в Разширени купони

„URL адресът на купона“ в WooCommerce се генерира автоматично за вас, така че не е необходимо да въвеждате нищо тук.

Ако искате да използвате нещо различно от самия код на купон в края на URL адреса, тогава можете да го въведете в полето „Отмяна на URL адреса на кода“.

В „Пренасочване към URL“ трябва да поставите връзката на страницата, на която искате клиентът да отиде. Това може да е вашият магазин или конкретна част от вашия магазин.

Вашето „Персонализирано съобщение за успех“ може да бъде каквото пожелаете.

За да получите URL адреса на вашия купон, ще трябва да щракнете върху „Публикуване“ от дясната страна на екрана. След това можете да се върнете в раздела „URL купони“ и ще видите URL адреса си на място:

Автоматично генерираният URL адрес за вашия талон

Сега можете да изпратите своя URL по имейл или социални медии. Когато някой кликне върху него, купонът ще бъде автоматично приложен към неговата количка.

Как да популяризирате URL адресите на вашите купони в WooCommerce

Следващата стъпка е да популяризирате URL адресите на вашите купони.

Първо, очевидно бихте искали да го популяризирате на вашите абонати на имейл бюлетин и последователи в социалните медии.

След това можете да популяризирате URL адреса на купона на вашия уебсайт.

Най-лесният начин да направите това е като използвате OptinMonster. Това е най-добрият софтуер за оптимизиране на конверсията на пазара и ви помага да конвертирате посетителите на уебсайта в плащащи клиенти.

Предлага се с красиви изскачащи прозорци за лайтбокс, плъзгащи се изскачащи прозорци, подложки за добре дошли на цял екран и други.

Популяризиране на URL адреса на вашия купон в WooCommerce

Можете просто да добавите изскачащи прозорци към отделните продуктови страници с бутон за автоматично прилагане на URL адрес на купон. За подробности вижте нашата статия за това как да добавите изскачащ прозорец за купон в WooCommerce.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да прилагате автоматично купони в WooCommerce с помощта на URL адреси. Може също да харесате нашия експертен избор от най-добрите плъгини за WooCommerce за вашия онлайн магазин и нашето ръководство за това как да създадете състезание за WooCommerce за повишаване на лоялността и ангажираността.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.