четвъртък, август 11

Как да създадете калкулатор за автоматичен заем/плащане на кола в WordPress

0
34
Creating Auto Loan Car Payment Calculator in WordPress


Искате ли да създадете калкулатор за автомобилен заем или за плащане на кола в WordPress?

Ако сте в бизнеса с автокъщи, тогава добавянето на калкулатор за плащане на авто заем на вашия уебсайт може да помогне за увеличаване на продажбите.

Помага на посетителите на уебсайта ви да получат оценка за месечното плащане на заема, да сравнят офертите за заем и да намерят най-добрата сделка за покупката на колата си.

В тази статия ще ви покажем как лесно да създадете калкулатор за плащане на автомобил за автомобил в WordPress стъпка по стъпка.

Какво е калкулатор за плащане на заем за кола/автомобил?

Калкулаторът за плащане на заем за автомобил/автомобил е автоматизиран инструмент, който позволява на потребителите да получават прогнози за месечното плащане на заема, да проверяват графика на амортизацията и да изчисляват общата сума на заема.

Той дава възможност на потребителите да извършат пълно изчисление на авто заем със сметка на данък върху продажбите, такси на дилъра, стойност за обмен, лихвен процент, продължителност на заема и др.

Калкулаторът за плащане на авто заем е особено полезен за уебсайтове на автокъщи и фирми за финансиране на авто заеми.

Добавянето на кредитен калкулатор на вашия сайт помага както на вас, така и на посетителите на вашия уебсайт.

Потребителите могат да видят различни финансови планове за закупуване на автомобил и да изберат най-добрия план, който отговаря на техния бюджет.

От ваша страна това увеличава ангажираността и продажбите на потребителите, тъй като потребителите могат да изчислят автомобилния заем направо на вашия уебсайт, без да се налага да отварят друго приложение за калкулатор.

Видео урок

https://www./watch?v=u-LAYM_CFT0

Абонирайте се за UpScale

Ако видеото не ви харесва или имате нужда от повече инструкции, продължете да четете.

Създаване на калкулатор за автоматичен заем и плащане на автомобил в WordPress

В миналото създаването на калкулатор за плащане на автомобил за автомобил ще изисква задълбочени познания по кодиране, защото трябваше да програмирате математически изчисления на уебсайта си. Това означаваше наемане на разработчик на WordPress.

За щастие сега можете да създадете калкулатор за автоматичен заем без никакви познания за кодиране с Formidable Forms, най-модерния плъгин за формуляри на WordPress.

Често много разработчици използват Formidable Forms, за да спестят време, когато създават уебсайтове за клиенти.

Formidable Forms Advanced WordPress плъгин за формуляри

Плъгинът Formidable Forms предлага мощен шаблон за калкулатор за плащане на автомобил, който ви позволява да създадете калкулатор за автоматичен заем само с няколко щраквания. Просто трябва да изберете шаблона, да го персонализирате според вашите нужди и след това той е готов за използване.

Шаблонът за калкулатор за плащане на автомобил вече има настроена формула за изчисляване на заема, така че не е нужно да се притеснявате за това. Той позволява на всеки, включително абсолютно начинаещ, да създаде напълно функционален заемен калкулатор в WordPress.

По подобен начин можете да създадете други полезни формуляри за калкулатор, като ипотечен калкулатор, примерен конфигуратор на продукти на WooCommerce и формуляр за анкета за нетния резултат на промоутъра (NPS). Освен това можете да го използвате за създаване на прости формуляри за контакт, формуляри за регистрация на потребители, онлайн викторина, уеб директория и др.

Formidable е цялостно решение на формата. Не се нуждаете от отделен плъгин за кредитен калкулатор, плъгин за формуляр за регистрация на потребител или плъгин за формуляр за контакт.

Като се има предвид това, нека да разгледаме как да създадем калкулатор за авто заем на вашия WordPress сайт.

Стъпка 1: Инсталирайте Formidable Forms на вашия WordPress сайт

Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате и активирате приставката Formidable Forms. Трябва да получите поне Formidable Pro Business план, за да използвате функцията за калкулатор за плащане на автомобил.

За подробни инструкции вижте нашето ръководство стъпка по стъпка как да инсталирате плъгин за WordPress.

След като плъгинът бъде инсталиран и активиран, ще видите известие в горната част с молба да добавите лицензния си ключ.

Добавете своя лицензен ключ за Formidable Forms Pro

Щракването върху връзката ще ви отведе до страницата с глобални настройки с полето за лицензен ключ. Там ще трябва да въведете лицензния си ключ за Formidable Forms и след това да кликнете върху бутона „Запазване на лиценза“. Можете да намерите лицензионния ключ във вашия акаунт в Formidable Forms.

Запазете лицензния си ключ за Formidable Forms

След като бъде готово, той ще покаже съобщението за успешно активиране на лиценза. Можете да обновите страницата си, за да заредите първокласните функции.

Стъпка 2: Създайте калкулатор за автоматичен заем и плащане на автомобил в WordPress

След като успешно сте настроили плъгин Formidable Pro на вашия сайт, вие сте готови да създадете формуляр за калкулатор за плащане на автомобил.

Посетете Страхотни » Форми страница от таблото си за управление, за да добавите нов формуляр. На този екран ще видите формуляр за връзка с нас, добавен по подразбиране. Трябва да щракнете върху бутона „Добавяне на ново“, за да създадете нов формуляр за калкулатор за автоматичен заем.

Добавете нова страхотна форма

На следващия екран ще видите много предварително направени шаблони за формуляри. Искате да потърсите шаблона за калкулатор за плащане на автомобил в секцията Премиум шаблони.

Избор на шаблон за формуляр за калкулатор за плащане на автомобил в WordPress

Ако искате да видите как изглежда формуляра за калкулатор за автоматичен заем, можете да кликнете върху бутона Визуализация. Той ще отвори визуализацията на формуляра в изскачащ прозорец.

Преглед на формуляра за калкулатор за плащане на автомобил WordPress

За да създадете формуляр за калкулатор за плащане на автомобил, трябва да кликнете върху бутона Създаване на формуляр. След това ще се покаже изскачащ прозорец, където трябва да добавите името на формуляра, описанието на формуляра и след това щракнете върху бутона Създаване.

Име и създаване на калкулатор за плащане на автомобил в WordPress

След това ще отвори конструктора на формуляри за калкулатор за плащане на автомобил за вас.

Създател на формуляри за калкулатор за плащане на автомобили в WordPress

Както е показано на горната екранна снимка, ще намерите готов калкулатор за автоматичен заем. Можете да използвате формуляра такъв, какъвто е, или да го персонализирате, за да отговаря на вашите нужди.

Можете да персонализирате етикета на полето на формуляра, стойността по подразбиране, текста за място и т.н. за полетата на формуляра в горната част.

Персонализирайте своя калкулатор за плащане на автомобил

Но трябва да бъдете много внимателни, когато променяте разширените опции за полетата за изчисляване на заема и месечно плащане по-долу. Това е така, защото те включват формулата за математическо изчисление.

Разширени полета на формуляра за калкулатор за автоматичен заем

След като конфигурирате всички полета в конструктора, можете да прегледате настройките на формуляра си, като щракнете върху опцията Настройки до раздела Build.

Общи настройки на формуляра за калкулатор за плащане на автомобил

Първо, ще видите общите настройки на формуляра. Можете да промените заглавието, описанието на формуляра и да конфигурирате какво да се показва, когато потребителят изпрати формуляра.

След това можете да конфигурирате действия във формуляра и известия, които да се задействат, когато даден запис бъде създаден, актуализиран или импортиран. По подразбиране ще видите активирано известие по имейл. Можете да добавите други действия от списъка, ако е необходимо.

Настройки за уведомяване на формуляра за калкулатор за плащане на автомобил

По същия начин можете да прегледате всички други настройки в лявата колона. След като приключите с конфигурацията на формуляра, кликнете върху бутона „Актуализиране“ в горния десен ъгъл.

Актуализирайте формуляра за калкулатор за плащане на кола в WordPress

След това ще видите съобщението за успешно актуализирани настройки/формуляр. Сега можете да затворите конструктора на формуляри, като щракнете върху бутона „Затвори“ в горния десен ъгъл на екрана.

Формулярът за калкулатор за плащане на автомобил е актуализиран

Стъпка 3: Добавяне на калкулатора за плащане на автомобил към вашия WordPress сайт

Сега, когато имате готов за използване формуляр за калкулатор за плащане на автомобил, можете да го добавите към вашия уебсайт.

Просто създайте нова страница или редактирайте съществуваща, за да добавите калкулатора за плащане на автомобил. В редактора на вашата страница трябва да щракнете върху иконата „Добавяне на нов блок“ и след това да изберете блок Formidable Forms.

Добавете страхотен блок за формуляри към страницата на калкулатора за плащане на автомобил

След това трябва да изберете формуляра за калкулатор за автоматичен заем/плащане на кола, който сте създали по-рано от падащото меню. След като бъде готово, WordPress автоматично ще зареди формуляра.

Добавяне на калкулатор за плащане на автомобил в страницата на WordPress

След добавяне можете да публикувате страница и след това да я прегледате, за да видите как работи. Например, ето как изглежда на нашия демо уебсайт.

Калкулатор за плащане на автомобил за автомобил в визуализация на сайта на WordPress

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да създадете калкулатор за плащане на автомобил за автомобил в WordPress. Може също да искате да видите нашето ръководство за задължителните WordPress плъгини и най-добрите услуги за имейл маркетинг за малкия бизнес.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.