четвъртък, август 11

Как да управлявате реклами в WordPress с плъгин Adsanity

0
32
Как да управлявате реклами в WordPress с плъгин Adsanity


Рекламите са основен източник на доходи за много блогъри. Добавянето на вашия Google Adsense или друг рекламен код към WordPress не е съвсем лесно. Да не говорим, че управлението на различни източници на реклама може да бъде дори по-объркано. В тази статия ще ви покажем как да управлявате реклами в WordPress с плъгин Adsanity.

Защо трябва да използвате Adsanity?

Adsanity ви улеснява да управлявате всичките си реклами с помощта на познатия интерфейс на WordPress.

Независимо дали искате да създадете реклама, която се показва локално, или да използвате външна рекламна мрежа като Google Adsense, вмъкването на реклами във вашия уебсайт става по-лесно с готови за използване приспособления и вградени бутони за визуален редактор.

Ако смятате, че другите рекламни решения за WordPress са доста сложни, тогава Adsanity е идеален за вас. Той е удобен за начинаещи и не прави компромис с никакви функции.

Как да създадете реклами в Adsanity

Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате и активирате приставката Adsanity. След активиране просто отидете на Adsanity » Създаване на реклама за да създадете първата си реклама.

Можете да създадете локална реклама, хоствана на вашия сайт, или можете да създадете реклама, показвана от външна рекламна мрежа.

Можете да започнете, като предоставите заглавие на вашата реклама. Това заглавие ще се използва вътрешно за идентифициране на този конкретен рекламен елемент. След това трябва да изберете размера на рекламата.

Ако това е местна реклама, тогава можете да добавите изображение на банер. В противен случай можете да поставите рекламния код, който сте получили от вашата рекламна мрежа.

Можете също да групирате реклами, като създадете рекламни групи. Тези рекламни групи могат да се вмъкват в странични ленти и публикации. Можете да изберете общия брой реклами за показване и да изберете колони. Това е особено полезно, когато искате да покажете куп по-малки реклами в страничната си лента.

Накрая кликнете върху бутона Публикуване, за да запазите рекламата си.

Adsanity също така ви позволява да зададете дата на изтичане на вашите реклами. Просто щракнете върху връзката за редактиране в мета полето за публикуване и задайте дата на изтичане.

Задаване на срок на валидност на рекламата

Показване на реклама на вашия сайт

Adsanity ви позволява да добавяте рекламите си към всяка готова за джаджи област или странична лента с помощта на приспособления на Adsanity.

Показване на реклами с помощта на Adsanity Widgets в WordPress

Можете също да вмъквате реклами в публикацията и страниците си. Просто редактирайте публикация и ще забележите бутоните Adsanity в редактора на публикации.

Вмъкване на реклами във вашите публикации и страници в WordPress

Можете също да видите статистически данни за вашите реклами, като посетите Adsanity » Статистика страница. Той показва графика за ефективността на рекламите Ви в сайта. Можете да използвате тези статистически данни, за да подобрите стратегията си за приходи.

Статистика за рекламите в Adsanity

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да управлявате реклами в WordPress с помощта на Adsanity. Може също да искате да проверите нашето ръководство за това как да добавяте партньорски връзки в WordPress с помощта на ThirstyAffiliates.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Google+.Comments are closed.