четвъртък, август 11

10 най-добри WordPress плъгини за издатели в YouTube

0
43
Best WordPress plugins for YouTubers


Търсите ли най-добрите WordPress плъгини за издатели на YouTube?

Вашият WordPress уебсайт може да бъде мощна платформа за популяризиране на вашия YouTube канал. Въпреки това ще трябва да изберете правилните плъгини, за да увеличите абонатите си в YouTube и да спечелите повече гледания.

В тази статия ще споделим най-добрите WordPress плъгини за YouTubers, които могат да подобрят ангажираността и да увеличат абонатите.

1. Smash Balloon YouTube Feed Pro

Smash Balloon YouTube Feed Pro

Smash Balloon YouTube Feed Pro е най-добрият плъгин за емисии на YouTube за WordPress. Тя ви позволява автоматично да извличате и показвате вашите видеоклипове в YouTube в WordPress.

Плъгинът се предлага с 4 красиви оформления, от които да избирате. Можете да представяте видеоклипове в изглед на мрежа, списък, въртележка или галерия.

Можете да добавите конкретни видеоклипове или да конвертирате целия си канал във видео галерия. Освен това ви позволява да свържете множество канали в YouTube и да ги обедините като един канал.

Плъгинът е предназначен да засили ангажираността със социални функции за показване на харесвания, брой коментари, брой гледания и други подробности за всеки видеоклип. Има също така открояващ се бутон Абониране, така че потребителите да могат директно да се абонират за вашия канал в YouTube.

Той също така поддържа YouTube на живо, което означава, че потребителите могат да гледат потоци на живо директно на вашия уебсайт. Можете също да използвате персонализирани действия, за да показвате миниатюри на видеоклипове или връзки към продукти в края на видеоклипа или когато е на пауза.

За разлика от други плъгини на YouTube, Smash Balloon не забавя вашия уебсайт. Той оптимизира вгражданията в YouTube и зарежда видеоклип само когато потребител взаимодейства с вашата видео емисия.

Smash Balloon е наистина лесен за настройка и персонализиране и изглежда страхотно на всички устройства и размери на екрана.

2. OptinMonster

Създаване на изскачащ прозорец за видео в YouTube в WordPress с OptinMonster

OptinMonster е най-добрият инструмент за оптимизиране на конверсията на пазара. Тя ви позволява да улавяте потенциални клиенти и да конвертирате посетителите на уебсайта в абонати на YouTube.

Можете да го използвате, за да задействате изскачащ прозорец за лайтбокс, съдържащ трейлъри на YouTube и видеоклипове от вашия канал. И като добавите прости съобщения като „Абонирайте се за моя канал в YouTube“, можете да разширите списъка си с абонати.

OptinMonster също така включва плъзгащи се изскачащи прозорци, плаващи банери, изскачащи прозорци със завъртане към печалба, изскачащи прозорци на цял екран и оптимизирани за мобилни устройства банери. Всички те ви позволяват да покажете канала си в YouTube и да получите повече гледания, харесвания и абонати.

Той идва с мощни правила за показване, които ви позволяват да персонализирате съдържанието за потребителите. Можете да използвате правила за насочване въз основа на съдържанието, което потребителят преглежда, страниците, които е видял, географското местоположение и др.

Използвайте нашия купон OptinMonster, за да получите допълнителна отстъпка при покупката си.

3. Лента за абонамент в YouTube

Лента за абонамент на YouTube в действие

YouTube Subscribe създава прост бутон за абониране на вашия сайт. Потребителите могат директно да се абонират за вашия канал в YouTube, без да бъдат пренасочвани към YouTube.

Този плъгин е полезен, ако имате отделни видеоклипове в YouTube, вградени във вашия сайт. Бутон за абониране ще се появи заедно с видеоклипа.

За да го настроите, трябва да добавите идентификатора на канала си и плъгинът автоматично ще свърже сайта ви с YouTube.

Сега всички видеоклипове, вградени във вашите публикации в блога, ще имат лента за абонамент в долната част.

4. TrustPulse

Кампания на TrustPulse в YouTube

TrustPulse е най-мощното приложение за социално доказателство за WordPress. Позволява ви да показвате потребителските взаимодействия в реално време на вашия сайт, за да добавите социално доказателство и да задействате ефекта FOMO.

Плъгинът проследява всяко събитие на вашия сайт, като щракване върху бутон за абониране, регистрации по имейл, покупки и изтегляния. След това тази дейност се показва в ненатрапчив изскачащ прозорец.

Можете също да свържете TrustPulse към вашия акаунт в YouTube чрез Zapier и да показвате известия за нови качвания на видеоклипове. TrustPulse може автоматично да открие вашата платформа за електронна търговия и да покаже действията на потребителите, когато се случват.

5. RafflePress

Раздаване на RaffePress в YouTube

RafflePress е най-добрият плъгин за раздаване за WordPress. Тя ви позволява лесно да провеждате състезания и подаръци на вашия сайт с намерението да увеличите абонатите и гледанията на видеоклипове.

Наградите са лесен начин за незабавно увеличаване на броя на абонатите в канал в YouTube. А RafflePress ви помага да изведете подаръците в YouTube на следващото ниво.

Той има лесен конструктор за плъзгане и пускане или можете да изберете готов шаблон, който е проектиран специално за YouTube. Наличните шаблони са вдъхновени от най-успешните кампании за раздаване, за да увеличите максимално растежа на вашия канал.

Плъгинът може да се използва и за насочване към други сайтове за социални медии като Twitter, Facebook, Instagram и Pinterest. Това ви помага да увеличите социалния си обхват извън YouTube и да достигнете до клиенти на различни платформи.

Можете също така лесно да проследявате успеха на вашите кампании. Това ви помага да разберете какво работи и какво не за бъдещи подаръци в YouTube.

RafflePress е един от най-добрите начини да спестите пари от платени реклами и в същото време да получите повече ангажираност и трафик към вашия канал в YouTube.

6. Widget Responsive за Youtube

Widget Responsive

Widget Responsive за YouTube ви позволява да вграждате видеоклипове от YouTube във вашата странична лента, страници и публикации, без да се свързвате с канал в YouTube. Това означава, че можете да вградите всеки видеоклип в YouTube, дори ако не е от вашия собствен канал.

Трябва да се свържете с канала си само ако искате да добавите бутон Абониране.

Плъгинът ви предоставя поле за въвеждане, за да въведете URL адреса на видеоклипа. След като направите това, той незабавно ще вгради плейър на YouTube. Той е лесен за използване и ви дава различни опции за персонализиране.

Можете да промените темата и цветовете на плейъра, както и да изберете подробности, които да се показват.

Предлага се с разширени настройки като избор на начален и краен час, активиране на субтитри и скриване на логото на YouTube. Можете дори да включите Google Analytics, за да проследявате ефективността на видеоклипа на вашия сайт.

Той също така поддържа Schema.org за богати фрагменти, което ви помага да направите вашите видеоклипове по-подходящи за SEO.

7. Мързеливо натоварване

Мързеливо зареждане на изображения и вграждане в WordPress

Lazy Load е плъгин за оптимизиране на скоростта от хора зад WP Rocket. Той ви помага да оптимизирате вграждането на видео, като зарежда кода за вграждане само когато е необходимо.

Обикновено, когато добавите видеоклип в YouTube към вашия сайт, кодът за вграждане отнема допълнително време, за да се зареди. Това може да бъде коригирано само чрез показване на заместител на изображение и зареждане на видеото, когато потребителят действително го гледа.

Забележка: Ако използвате Smash Balloon, той вече включва мързеливо зареждане и не е необходимо да инсталирате този плъгин.

8. WP YouTube Live

WP YouTube Live

WP YouTube Live е безплатен плъгин за YouTube за WordPress, който ви позволява да показвате видеоклипове на живо от YouTube на вашия уебсайт.

Настройката на приставката е малко сложна, тъй като ще ви трябва ключ за API на Google. След като имате това, свържете се с идентификатора на канала в YouTube и плъгинът генерира кратки кодове за вас. Тези кратки кодове могат да се добавят навсякъде в WordPress и да идват с различни параметри за контрол на външния вид на вашите видеоклипове.

Когато стартирате своя поток на живо в YouTube, същата емисия ще се появи на сайта ви. След като потокът ви на живо приключи, можете да зададете резервен видеоклип или плейлист да започва автоматично.

Този плъгин ще работи само ако вашият поток на живо е публичен и позволява вграждане в сайтове на трети страни.

9. Разширени фонове на WordPress

Разширени фонове на WordPress

Разширените фонове на WordPress ви позволяват да трансформирате вашите видеоклипове в YouTube в зашеметяващи паралакс фонове на вашия сайт.

Плъгинът поддържа YouTube, Vimeo и самостоятелно хоствани видеоклипове. И идва с контроли за регулиране на скоростта, непрозрачността, ефектите на превъртане и мащаба на видеото.

Веднъж инсталиран, той се появява в редактора на блокове Gutenberg или можете да използвате краткия код, за да добавите фон към която и да е страница на вашия сайт.

Бонус плъгин: 10. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights е най-добрият плъгин за Google Analytics за WordPress. Позволява ви да видите откъде идват вашите потребители и какво правят, когато посещават уебсайта ви.

Също така ви помага да видите колко потребители идват на вашия сайт от вашите видеоклипове в YouTube. Можете също да проследявате всички изходящи връзки, които отиват към вашия канал в YouTube.

Освен това можете да видите кои страници не се справят добре на вашия уебсайт на WordPress и да помислите за добавяне на видеоклип в YouTube, за да им дадете тласък. По същия начин можете да вградите популярните си видеоклипове в най-популярните страници на вашия уебсайт, за да получите повече гледания.

За повече подробности вижте нашето ръководство как да инсталирате Google Analytics в WordPress и след това вижте MonsterInsights.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да намерите най-добрите WordPress плъгини за YouTubers. Може също да искате да видите нашето ръководство за най-добрите WordPress SEO плъгини и най-добрия софтуер за push известия, който можете да използвате, за да получите повече трафик към вашия уебсайт.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.