четвъртък, август 11

21 най-добри теми на WordPress за фитнес блогове

0
30
Best WordPress themes for fitness blogs


Търсите ли най-добрите теми на WordPress за фитнес блогове или уебсайтове за фитнес зали?

Като собственик на уебсайт за фитнес, може да търсите тема със специфичен външен вид и функции, които да ви помогнат да популяризирате вашето обучение, услуги и продукти.

В тази статия ще споделим някои от най-добрите теми на WordPress за фитнес блогове, които можете да използвате.

Стартиране на вашия фитнес уебсайт с WordPress

WordPress е най-добрият конструктор на уебсайтове на пазара. Над 43% от уебсайтовете в интернет са изградени на WordPress.

Има два типа WordPress сайтове и изборът на правилния е важен за вашия успех. Вижте нашето сравнение на WordPress.org срещу WordPress.com за повече подробности.

Самостоятелно хостван уебсайт на WordPress.org ви дава достъп до всички функции и пълен контрол върху вашия уебсайт.

За да стартирате уебсайт, ще ви трябва име на домейн и хостинг акаунт в WordPress. Име на домейн е адресът на вашия сайт в мрежата, напр wpbeginner.com или google.com. Уеб хостингът е мястото за съхранение на всички файлове на вашия уебсайт.

Препоръчваме да използвате Bluehost. Те са най-популярната уеб хостинг компания и официален хостинг партньор на WordPress.

За потребителите на UpScale те дават безплатно име на домейн, безплатен SSL сертификат и голяма отстъпка за уеб хостинг.

Специалната оферта на Bluehost за читателите на WPBeginner

След като се регистрирате за хостинг, следващата стъпка е да инсталирате WordPress. Вижте нашето ръководство за това как да започнете блог за инструкции стъпка по стъпка.

Като се има предвид това, нека да разгледаме някои от най-добрите теми на WordPress за фитнес блогове, които можете да използвате.

1. Астра

Астра Фитнес

Astra е популярна многофункционална тема на WordPress. Той е бърз и лек, което го прави идеален за всякакъв вид уебсайт.

Темата идва с десетки начални сайтове, вносител на демонстрационно съдържание с 1 щракване и неограничени персонализирани опции на WordPress, за да настроите лесно вашия уебсайт за фитнес или бойни изкуства.

2. Divi

Divi фитнес

Divi е мощна тема на WordPress и най-добрата плъгин за създаване на страници. Той идва с множество вградени модули и елементи, които ви позволяват бързо да настроите уебсайта си.

Това е решение на 1 място със 100 пакета за оформление за различни бизнес ниши. Можете да намерите идеалното оформление на уебсайта за фитнес, включително началната страница, страницата за контакти и целевите страници.

Създателят на страници за плъзгане и пускане на Divi за WordPress постоянно се класира сред най-добрите на пазара.

3. Ултра

Ултра фитнес

Ultra е изключително гъвкава тема на WordPress. Предлага се с готови шаблони за уебсайтове, включително фитнес оформление.

Той се доставя с конструктора за плъзгане и пускане на Themify, което прави още по-лесно създаването на персонализирани целеви страници за вашия уебсайт. Ultra включва множество добавки за добавяне на таблици с цени, таймери за обратно отброяване, Google Maps и други към вашия сайт.

4. OceanWP

OceanWP фитнес

OceanWP е безплатна многофункционална тема на WordPress, предназначена за всеки тип уебсайт. Той разполага с добавка за импортиране на демонстрационно съдържание с 1 щракване и множество стартови сайтове за стартиране на вашия фитнес сайт.

Темата има вградена SEO оптимизация, което означава, че можете да класирате уебсайта си в търсачките и да увеличите трафика си. Освен това ви позволява лесно да настроите онлайн програма за фитнес обучение.

5. Hestia Pro

Фитнес Хестия

Hestia Pro е многофункционална тема за уебсайтове на WordPress. Той има напълно адаптивно оформление на началната страница с персонализирана заглавка, която поддържа фонове за видео и изображения.

Други забележителни функции включват бутони за призив за действие, персонализирано лого, привличащи вниманието цветове и полезни секции на началната страница. Лесно се настройва и работи с всички топ създатели на страници на WordPress.

6. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro е тема на WordPress в стил списание. Той е изграден върху рамката Genesis, което му дава солидна основа за създаване на по-бърз уебсайт.

Lifestyle Pro има widgetized начална страница за бързо добавяне на вашето съдържание и изображения. Той поддържа WooCommerce за продажба на фитнес продукти и онлайн услуги за обучение.

StudioPress вече е част от WP Engine, най-популярната управлявана хостинг компания на WordPress. Можете да получите тази тема и всички 35+ други теми на StudioPress, когато се регистрирате за хостинг на WP Engine, за да изградите своя уебсайт.

бонус: Потребителите на UpScale получават и допълнителни 20% отстъпка. Започнете с WP Engine днес!

7. Меридиан Фитнес

Меридиан Фитнес

Meridian Fitness е красиво проектирана тема на WordPress за блогове за здраве и фитнес, фитнес зали, йога клубове и уебсайтове за кросфит. Има лесни за използване секции за класове с графици и обучители.

Вътре ще намерите и няколко персонализирани джаджи, цветови схеми, шаблони за онлайн графици, формуляр за контакт и др. Лесно е да се настрои с помощта на инструмент за персонализиране на теми на живо.

8. Sportify

Sportify

Sportify е страхотна тема на WordPress, пълна с функции за фитнес блогове, фитнес зали и спортни уебсайтове. Той има вградени секции за начална страница за лесно добавяне на услуги, препоръки, членове на екипа, календар и други.

Той идва с кратки кодове за показване на бутони с призив за действие, таблици с цени и съдържание с раздели. Той също така се доставя с мощен плъгин за плъзгач за съдържание.

9. WP Fitness

WP Fitness

WP Fitness е перфектна фитнес тема на WordPress. Той включва персонализиран заглавка с пълна ширина отгоре, където можете да добавите плъзгач за изображение, меню за навигация, персонализирано лого и бутон с призив за действие.

Началната страница има решетъчно оформление, което показва красиво вашите представени публикации. Лесно е да се настрои и всички опции за тема са налични в инструмента за персонализиране на WordPress на живо.

10. Сила

енергичност

Vigor е модерна тема на WordPress с красив дизайн за уебсайтове за фитнес, фитнес зали, спортни, йога клубове и бизнеси, свързани със здравето. Той има стилни секции за начална страница, за да добавите вашите услуги, плъзгачи за изображения и галерии с изображения.

Vigor се доставя с придружаващ плъгин за управление на вашите фитнес класове, графици и събития. Той също така ви позволява да вграждате видеоклипове от вашите тренировъчни сесии на началната страница.

11. Енергия

Енергия

Energy е отлична тема на WordPress, създадена за уебсайтове за фитнес, фитнес зали, йога студия и програми за отслабване. Той разполага с плъзгач с пълна ширина на началната страница, последван от най-важното ви съдържание.

Той включва 2 стила на заглавки, шаблони на страници, фотогалерия, раздел с препоръки и отделна страница в блога. Energy ви позволява да избирате вашите цветове и предлага панел с опции за тема, който да ви помогне да настроите лесно уебсайта си.

12. Модули

модули

Modules е гъвкава тема на WordPress, която можете лесно да използвате за създаване на уебсайт за фитнес. Той идва с няколко готови уебсайта, които можете да импортирате с 1 щракване и да добавите вашето съдържание.

Лесно е да създавате персонализирани оформления на страници на модули. Темата включва и готови модули, които можете да плъзнете и пуснете на всяка страница, за да създадете персонализиран шаблон за вашия фитнес уебсайт. Модулите също са напълно съвместими с редактора на блокове на WordPress (редактор Гутенберг).

13. Styler

Styler

Styler е елегантно проектирана тема с красиви цветове, ясна типография и привличащо вниманието оформление. Може да работи добре за фитнес блог за жени.

Той включва персонализирани джаджи за социални медийни мрежи, работно време и др. Можете да изберете различна комбинация от оформления с помощта на джаджи за съдържание.

14. Inspiro

Inspiro

Inspiro е зашеметяваща многофункционална тема на WordPress. Предлага се с видео фон на цял екран, видео галерия и изскачащ прозорец за лайтбокс за гледане на видеоклипове в нощен режим.

Той разполага с уникални секции за начална страница и се предлага с конструктор на страници с плъзгане и пускане за вашите персонализирани оформления на страници. Лесно се настройва и включва панел с настройки на темата за разширени опции.

15. Advance Fitness Gym

Advance Fitness Gym

Advance Fitness Gym е безплатна тема на WordPress, идеална за фитнес блогъри, кросфит и спортни блогове. Той идва със зона за добре дошли на началната страница, която можете да използвате, за да се представите на потребителите.

Той има представен плъзгач за съдържание, плъзгач за въртележка и раздел за услуги. Темата включва и икони на социални медии в заглавната секция.

16. Спенсър

Спенсър

Spencer е красива тема на WordPress за фитнес бизнеси и блогъри за начина на живот. Той разполага с widgetized оформление на началната страница с неограничени цветове, лепкаво меню за навигация, бутон с призив за действие и формуляр за регистрация за бюлетин.

Можете да избирате от различни настройки на колони, ефекти, странични ленти и да персонализирате всичко, за да съответства на вашия стил. Той също така поддържа приставката за създаване на страници Elementor.

17. Трибуна

Трибуна

Трибуната е традиционна тема за фитнес блог на WordPress. Той има оформление с 2 колони с публикациите ви в блога в лявата колона и странична лента в дясната колона.

Предлага се с навигационно меню в горната част до профилите в социалните медии и наслагване за търсене на цял екран. Grandstand предлага специални места за показване на реклами и персонализиран рекламен шаблон за привличане на нови рекламодатели.

18. Неве

Неве

Neve е елегантна многофункционална тема на WordPress. Той се доставя с десетки готови сайтове, включително напълно функционален шаблон за фитнес уебсайт.

Получавате оформление на цял екран с персонализирано фоново изображение на заглавката, неограничен избор на цветове, бутони за призив за действие и други. Той също така включва секции за начална страница за вашите класове, графици и услуги.

19. Салон

салон

Salon е тема за здраве и фитнес за WordPress. Той разполага с уникално и модерно оформление, което е лесно за настройване с помощта на персонализирани джаджи за съдържание.

Той включва секции за начална страница, за да добавите вашите услуги, профили на персонала, фото галерии и видеоклипове. Можете да избирате от различни цветови схеми или лесно да превключвате цветовете за всяка страница.

20. Индиго

индиго

Indigo е фантастична тема в стил на списание WordPress. Той има минималистичен подход с просторно бяло оформление, което прави съдържанието ви силно видимо за потребителите.

Той включва лепкаво меню за навигация, плъзгач за представено съдържание, 3-колонна област за джаджи, категории и други. Има персонализиран панел с опции за тема, което го прави лесен за настройка.

21. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro е класическа фитнес тема на WordPress за лайфстайл блогъри, йога клубове и бизнеси, свързани със здравето. Той има персонализирана заглавка с пълна ширина, където можете да покажете бележка за добре дошли и бутон с призив за действие.

Той предлага 12 различни джаджи за началната и целевите страници. Темата е напълно готова за превод за лесно създаване на многоезичен уебсайт.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да намерите най-добрите теми на WordPress за фитнес блогове. Може също да искате да разгледате нашите статии за това как да стартирате онлайн магазин и нашия списък с най-добрите WordPress плъгини за вашия фитнес сайт.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.