четвъртък, август 11

9 най-добри плъгини за видео галерия на YouTube за WordPress

0
24
Best YouTube gallery plugins for WordPress


Искате ли да добавите видео галерия в YouTube към вашия уебсайт на WordPress?

По подразбиране WordPress улеснява вграждането на видеоклипове от YouTube във вашите публикации в блога, но не можете лесно да покажете списък с видеоклипове в оформление на галерия.

За щастие има плъгини за галерия на YouTube за това. В тази статия ще споделим най-добрите плъгини за видео галерия на YouTube за WordPress, за да ви помогнем лесно да създавате видео галерии и да увеличавате абонатите си.

1. Smash Balloon YouTube Feed Pro

Smash Balloon Feeds за YouTube Pro

Smash Balloon YouTube Feed Pro е най-добрият плъгин за галерия на YouTube на пазара. Тя ви позволява автоматично да показвате видеоклипове от YouTube в оформление на галерия.

Плъгинът е лесен за настройка и има много опции за персонализиране на вашата емисия, за да съответства на вашата марка.

Можете да изберете ръчно отделни видеоклипове, за да създадете персонализирана галерия в YouTube, или да покажете всички видеоклипове от вашия канал. Можете дори да комбинирате няколко канала в YouTube в една емисия на вашия сайт.

Всяко вградено видео има персонализирани детайли като харесвания, споделяния, коментари и реакции. Можете също да активирате Абонирай се бутон, за да улесните посетителите на уебсайта да се абонират за вашия канал в YouTube.

Приставката за емисии в YouTube на Smash Balloon също поддържа потоци на живо и може автоматично да показва поток на живо в YouTube на вашия уебсайт на WordPress заедно с всички предстоящи видеоклипове на живо в YouTube.

Най-добрата част за Smash Balloon е, че той не забавя вашия уебсайт. Тяхната вградена функция за кеширане на YouTube гарантира, че вашият уебсайт винаги се зарежда бързо, което е чудесно за WordPress SEO класиране.

Забележка: Налична е и безплатна версия на приставката за емисии на YouTube с ограничени функции.

Другата хубава част за Smash Balloon е, че те предлагат пакет, който ви позволява да комбинирате социалното си съдържание от Instagram, Facebook, Twitter и YouTube в социална стена. Можете да получите техния пакет за Пълен достъп, за да получите всички мощни функции на социалните медии, за да увеличите вашето онлайн присъствие.

2. Галерия Envira

Галерия Енвира

Envira Gallery е общоизвестна като най-добрият плъгин за фотогалерия на WordPress. Той също така идва с видео добавка, която ви позволява да създавате галерия от видеоклипове в YouTube на вашия сайт.

Те също така имат поддръжка за други популярни услуги за видео хостинг като Vimeo, Wistia, Dailymotion, Facebook и Instagram. Освен това можете да добавите и самостоятелно хоствани видеоклипове към вашата галерия.

Envira идва с джаджа, която е лесна за плъзгане и пускане във всяка странична лента или всяка област, която приема джаджи на вашия сайт.

Един недостатък на използването на Envira Gallery е, че няма да извлича автоматично нови видеоклипове в YouTube от вашия канал.

За да добавите видеоклипове към вашата галерия, ще трябва да добавяте ръчно URL адреса на видеоклипа всеки път.

3. YouTube Showcase

Приставка за представяне на YouTube

С приставката YouTube Showcase можете да добавите видео галерия в YouTube или мрежа за видеоклипове в YouTube към вашия сайт. Оформлението по подразбиране е красиво и прави вашата видео галерия да изглежда добре представена.

Този плъгин е лесен за използване и дори има асистент за настройка, който да ви преведе през необходимите стъпки. Вашите потребители могат да разглеждат видеоклиповете, без да бъдат пренасочвани към YouTube.

Предлага се с две лесни за използване джаджи за представени видеоклипове и скорошни видеоклипове. Можете също да организирате видеоклиповете си с категории и тагове, което помага на потребителите лесно да намират видеоклиповете, които търсят.

4. Вашият канал

YourChannel: Всичко, което искате в плъгин за YouTube

YourChannel предлага един от най-лесните начини да покажете вашите видеоклипове в YouTube на вашия уебсайт. Вашите посетители могат да разглеждат и гледат видеоклипове на същата страница.

За да настроите този плъгин, просто трябва да въведете вашето потребителско име и ID на канал. След това плъгинът ще се справи с останалата част от настройката вместо вас. Той ще извлече изображенията на банери, абонатите и броя на показванията заедно с всички плейлисти, които имате. След това можете да персонализирате емисията по ваш вкус.

Ако искате да добавите галерията на YouTube към която и да е публикация или страница на WordPress, можете да използвате краткия код, предоставен от приставката.

5. Видео галерия – Код за произход

Видео галерия – Галерия Vimeo и YouTube

Видео галерия от Origin Code създава адаптивна видео витрина на вашия сайт. Плъгинът работи с YouTube и Vimeo. Можете дори да създадете една галерия със смесени емисии на YouTube и Vimeo.

Настройката на вашата галерия отнема само няколко минути. Ако искате галерията да се показва на определени страници или публикации, можете да използвате предоставения кратък код.

Има няколко начина за качване на вашите видеоклипове. Плъгинът прави създаването на видео галерия забавно с много опции за дизайн. Освен това получавате 7 впечатляващи изгледа на оформление за показване на вашите видеоклипове, като изглед с плъзгач, изглед в стил блог или изглед с миниатюри.

6. Embed Plus за YouTube

Embed Plus за YouTube – галерия, канал, плейлист, предаване на живо

Embed Plus за YouTube ви позволява да създадете галерия за избрани видеоклипове в YouTube, целия си канал или плейлист.

Плъгинът по подразбиране създава мрежово оформление от миниатюри на видео. Можете да зададете предпочитания за автоматично възпроизвеждане, контроли за възпроизвеждане, потоци на живо и премиери.

За да вградите вашата видео галерия в страници и публикации, има лесен бутон „Вмъкване“, който се появява във визуалния и текстов редактор на WordPress. Също така имате възможност да използвате къси кодове, за да вградите галерията.

В допълнение, той също така ви позволява да показвате или скривате видео информация и заглавия.

7. Автоматична галерия YouTube

Автоматична галерия в YouTube

Автоматичната галерия на YouTube ви позволява да създавате неограничени видео галерии на вашия сайт. Както подсказва името, той автоматизира по-голямата част от процеса на настройка. Отнема само няколко минути, за да стартирате вашата видео галерия.

Има няколко начина да свържете уебсайта си с канала си в YouTube. Можете да използвате вашето потребителско име, идентификатор на канал, плейлист, думи за търсене или дори да въведете персонализиран списък с URL адреси на YouTube, за да създадете галерията.

Също така не е нужно да се притеснявате, че видеоклиповете забавят вашия сайт. Плъгинът има функция за кеширане, която помага за оптимизиране на времето за зареждане на страницата. Това ще увеличи скоростта и производителността на WordPress.

8. Видео галерия „Всичко в едно“.

Всичко в едно видео галерия

Видео галерия „Всичко в едно“ ви помага да създавате видео галерии на вашия сайт, които са мащабируеми, търсещи и SEO оптимизирани.

Можете да добавяте видеоклипове от YouTube, Vimeo, Dailymotion и Facebook. Позволява ви да персонализирате контролите на плейъра, опциите за възпроизвеждане и над сто други настройки.

Галерията по подразбиране е добре организирана. Можете да създавате неограничен брой категории и подкатегории, за да улесните потребителите да търсят във вашите видеоклипове.

Една от най-добрите характеристики на този плъгин е, че можете да персонализирате логото, марката и контекстното меню.

9. Видео галерия – Total Soft

Видео галерия

Видео галерия от Total Soft създава хубава и елегантна видео галерия на вашия сайт. Той поддържа YouTube, Vimeo, Wistia и MP4.

Видео галерията е отзивчива и удобна за докосване с фантастични ефекти при завъртане. Можете да избирате от 9 оформления и да персонализирате редица настройки.

Плъгинът ви позволява да добавяте неограничен брой видеоклипове и да създавате неограничени галерии на вашия уебсайт.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да намерите най-добрия плъгин за галерия на YouTube за вашия WordPress сайт. Може също да искате да видите нашия списък с най-добрите конструктори на WordPress страници с плъзгане и пускане за създаване на персонализирани дизайни и нашия урок за това как да създадете имейл бюлетин, за да поддържате посетителите си в течение с новите ви видеоклипове.

Ако ви е харесала тази статия, моля, абонирайте се за нашия YouTube канал за видео уроци за WordPress. Можете също да ни намерите на Twitter и Facebook.Comments are closed.