четвъртък, август 11

WPBeginner Създайте по-добро раздаване на блогове

0
21
WPBeginner Създайте по-добро раздаване на блогове


АКТУАЛИЗИРАНЕ: Победител в конкурса е Керин Уилямс (Поздравления).

Днес е 1 година от моя 26-ти рожден ден – завинаги ще бъда на 26

Едно от пожеланията ми за рожден ден тази година е да помогна на 1 късметлия да вземе своя блог От 0 до 100 000 посетители на месец.

Как ще го направя? Като подарявате най-добрия инструментариум на WordPress за блогъри, за да помогнете за изграждането на по-добър блог.

Приятелите ми от Bluehost ми изпратиха Macbook Air за рождения ми ден. Тъй като вече имам Macbook, реших, че би било чудесна идея да го направя част от това раздаване (Благодаря, момчета).

WPBeginner обича Bluehost

награди:

  • Macbook Air (стойност $999)
  • Чанта за лаптоп Brinch ($39,99 на стойност)
  • Тримесечно 1 час консултантски разговор с мен за цяла година (безценно)
  • 1 професионален годишен лиценз на OptinMonster (стойност $348)
  • 1 професионален лиценз на MonsterInsights (стойност $199)
  • 1 професионален лиценз за WPForms (стойност $199)
  • 1 професионален лиценз на галерия Envira ($99 на стойност)
  • 1 професионален лиценз за Soliloquy Slider (стойност $99)
  • 1-годишен клубен лиценз на ArrayThemes ($89 стойност) – Благодаря на Майк за дарението на наградата.

Как да участвам в Giveaway?

Има два начина, по които можете да влезете, за да спечелите наградата.

Трябва да влезете до 9 октомври 2017 г. (23:59 ч. EST), за да се класирате за победа.

Ще избера победителя с помощта на Генератор на случаен принцип и ще го обявя на тази страница в рамките на 5 работни дни след края на конкурса.

Победителят ще получи и известие по имейл от нас. Уверете се, че имате имейл адрес на UpScale в белия списък, за да не го пропуснете.

Трябва да поискате наградата в рамките на 48 часа след уведомлението. Ако не успеете да поискате наградата, аз ще изтеглим втория победител.

Важно: Максималният брой записи, които можете да спечелите от всяка опция, е еднакъв. Не са необходими ПОКУПКИ, за да участвате или да спечелите наградата, защото победителите се избират с помощта на произволен генератор!

Метод 1: Регистрирайте се за акаунт в Bluehost

За да стартирате уебсайт, имате нужда от име на домейн и уеб хостинг. Ако все още не сте стартирали уебсайта си или ако искате да преминете към друг хост, това е най-добрият начин да влезете.

Bluehost е официален препоръчан от WordPress хостинг доставчик и те предлагат на нашите потребители повече 60% отстъпка, безплатно име на домейн и безплатен SSL сертификат.

→ Щракнете тук, за да заявите тази изключителна оферта за Bluehost ←

След като сте се регистрирали за вашия акаунт в Bluehost (като използвате връзката по-горе), просто попълнете формуляра по-долу, за да влезете в раздаването.Забележка: В UpScale вярваме в прозрачността. Ако закупите хостинг чрез нашата връзка за препоръчани услуги, тогава ние ще получим малка комисионна без допълнителни разходи за вас. Всъщност ще получите отстъпка за хостинг + безплатно име на домейн + безплатен SSL сертификат. Ще получим тази комисионна за препоръчване на която и да е хостинг компания на WordPress, но ние препоръчваме само продукти, които лично използваме и вярваме, че ще добавят стойност за нашите читатели.

бонус: Ще дам част от комисионната на образователни благотворителни организации, подобни на това, което направихме в предишните подаръци за рожден ден, за да построим 3 училища в Гватемала и 1 училище в Камбоджа.

Училища, които сме построили

Метод 2: Влезте в Giveaway чрез RaffleCopter

Както споменах по-рано, НЕ ТРЯБВА да купувате нищо, за да участвате в наградата. Всеки има равни възможности за победа. Първият метод просто ми помага да върна още повече :)

Можете да спечелите записи, като влезете в раздаването чрез нашата джаджа RaffleCopter.

раздаване на Rafflecopter

Важно: Максималният брой записи, които можете да спечелите от всяка опция, е еднакъв. Не са необходими ПОКУПКИ, за да участвате или да спечелите раздаването, тъй като победителите се избират чрез генератор на случаен принцип.

Comments are closed.